Passzold vissza Tesó!

 

Csatlakozzon Ön és munkatársai is a KÖVET Egyesület által szervezett, használt mobiltelefon visszagyűjtő kampányhoz. Kampányunk a Jane Goodall Intézet, az Afrikáért Egyesület és a Védegylet közös „Passzold Vissza Tesó!” című kampányához kapcsolódik. Célunk, hogy minél több használt készüléket vegyünk át adományként, hogy együtt megmentsük a kongói gorillákat, és segítsünk a helyi közösségek életén!

 

A kampány ideje: 2019. április 22. – június 22.

A kampány helyszíne: országos

 

Kik vehetnek részt a kampányban?

Mindenki, akinek szándékában áll a kampány ideje alatt használt mobiltelefonokat átvenni. Várjuk KÖVET tagvállalatok, intézmények, vállalatok, önkormányzatok, magánszemélyek, civil szervezetek, társasházak jelentkezését.

 

Hogyan csatlakozhat?

A kampányhoz ingyenes regisztrációval lehet csatlakozni.

Regisztrálni itt lehet!

A csatlakozást követően egy online információs csomagot küldünk minden jelentkezőnek, melynek tartalma: általános tudnivalók, egy kinyomtatható plakát, feliratok a visszagyűjtő dobozra.

 

Mit kell tennie annak, aki csatlakozik?

Nem kell mást tennie, mint a megküldött tájékoztató anyagok alapján kihelyezni egy erre a célra készített dobozt, és elérni, hogy a kampányban részt vevő vállalat, intézmény, szervezet tagjai, munkatársai minél több, már nem használt és adatmentes mobiltelefont dobjanak bele adományként. A kampány végén a doboz tartalmát postai úton el kell juttatni a begyűjtő szervezetnek.

 

Mit kap, aki leadja a mobilját?

Az alkalmazotti létszámhoz képest a legtöbb mobiltelefont visszagyűjtő részt vevő szervezet vagy magánszemély egy Csimpánz Örökbefogadást kap ajándékba a Jane Goodall Intézettől. Az Intézetről és a kampányról részletesen itt tájékozódhat: Csimpánz Örökbefogadási Program.

Minden részt vevő szervezet oklevelet kap a kampány végén és egy beszámolót a kampány eredményeiről.

 

Hogyan támogathatja a kampányt?

Pénzadományát juttassa el a Jane Goodall Intézet részére! Az adományozásról részletesen itt tájékozódhat. A szervezet adományigazolást állít ki minden átutalt összegről.

Csatlakozzon Ön is, és gyűjtsünk vissza minél több használaton kívüli mobiltelefont!

 

További információ a kampányról: www.kovet.hu / info@kovet.hu / +36 20 246 9541; +36 20 399 3275

A kampány szakmai partnere az EMLA Környezeti Management és Jog Egyesület. www.emla.hu