XXIII. KÖVET konferencia – 2018. december 10-11. Zalakaros

Energiatakarékosság, megújuló energiák, erőforrás hatékonyság, fenntartható fejlesztési célok – mindez vállalati szemszögből és gyakorlatiasan, hazai és nemzetközi szakértőktől és példaértékű hazai vállalatok és vállalkozások tapasztalataival.

Energiahatékonysági beruházások finanszírozása és erőforrás hatékonyság KKV-knál – műhelymunka

Időpont: 2018. december 10. (hétfő) 10:00 – 17:00

Egyesületünk tagja az EREK (European Resource Efficiency Knowledge Centre) európai hálózatának, melynek célja az erőforrás hatékonyság fejlesztése a KKV-k körében. Ezzel párhuzamosan szervezetünk részt vesz az EUKI (European Climate Initiative) projektben, amely a Párizsi Klímamegállapodás gyakorlatba történő átültetését célzó program. A program lokális energiahatékonysági beruházások finanszírozására alakít ki  – a kisbefektetők és a KKV-k számára is előnyös – mechanizmust, ezzel ösztönözve a vállalkozások energiahatékonysági beruházásait, végső soron üvegházhatású gáz kibocsátásának csökkentését.

Helyszín: Zalakaros, Hotel Karos Spa 

Részvételi díj: A műhelymunkán a részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: Jelentkezni az alábbi online regisztrációs felületen lehet legkésőbb 2018.nov. 30-ig

 

A KÖVET Egyesület XXIII. konferenciája

2018 + 17 = 2030?!? – SDG (ENSZ Fenntarthatósági Célok) és a magyar vállalatok

Időpont: 2018.december 11. (kedd) 10:00 – 17:30

Az ENSZ 2015-ben fogadta el Világunk – 2030 programját, benne a 17 Fenntartható Fejlődési Cél és a célpontok. Melyek ezek a célok, hogy állunk a célok megvalósítása terén és mennyiben érintik ezek a hazai szervezeteket, vállalatokat? 

Helyszín: Zalakaros, Hotel Karos Spa 

Részvételi díj: A konferencián való részvétel díja 18 ezer Ft+ÁFA /fő,

KÖVET tagvállalatok képviselői részére 9 ezer Ft+ÁFA /fő, civil szervezetek  és önkormányzatok képviselői részére 4 ezer Ft+ ÁFA.

„Early bird” jelentkezőinknek 2018.október 31-ig történő jelentkezés esetén 50%-os, november 12-ig 20%-os kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezés: Jelentkezni az alábbi online regisztrációs felületen lehet legkésőbb 2018.nov. 30-ig