A KÉSZ Csoport adománya a KÖVET Egyesület számára

Hisszük, hogy az elkövetkezendő évek legnagyobb kihívása, és ezzel együtt közös jövőnk biztosítéka a fenntartható és környezettudatos működés kialakítása. Elkötelezettek vagyunk, hogy iparági és lakossági szinten is tegyünk a zöldebb jövőért, ezért idén úgy döntöttünk, hogy nem a megszokott ajándékcsomagokkal köszönjük meg partnereinknek az egész éves közös munkát, hanem az erre szánt összeget a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szervezetet támogatására fordítjuk.
 
Az egyesület – amely kiállítóként és szakmai partnerként is részt vett a nemrég megrendezett Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón és Világtalálkozón – kiemelt célja, hogy segítse a vállalatokat a fenntarthatóság útján, erősítse azok környezeti és társadalmi felelősségvállalását, kiemelten a környezetre kisebb terhet rovó vállalati működés terjesztése és népszerűsítése által.
 
„A kapott támogatást workshopok és kerekasztalbeszélgetések szervezésével a kis- és középvállalkozások érzékenyítésére és edukációjára fogjuk fordítani. Célunk a fenntartható működésük elősegítése és környezettudatosságuk erősítése.” – mondta Herner Katalin, az egyesület ügyvezető igazgatója.
 
Köszönjük!