ELNÖKI MEGHÍVÓ – A KÖVET ESG Klubjának nyitóülésére

Kedves Kollégák!

ESG témában szervezett decemberi konferenciánkon tapasztalt érdeklődésetek és az ott elhangzott kérdések azt mutatták nekünk, hogy sokan fogtok ezzel a témával foglalkozni a közeljövőben, noha sem az elvárások, sem a lehetőségek nem tisztázottak még teljes mértékben. Ez számunkra nem jelenti azt, hogy várni kell, ellenkezőleg: szabadon követhetjük amit a józan ész diktál. Hiba lenne elszalasztani ezt a sosem volt lehetőséget, amikor végre a pénzvilág várja el -és kéri számon -, hogy tegyünk a környezetünkért! 

Ebben szeretnénk segíteni nektek, olyan szakértők bevonásával, akik most ebben a témában az élvonalat képviselik. Azért, hogy együtt legyünk egyre jobban tájékozottabbak, klubszerű beszélgetéseket szervezünk. Itt nem csak kérdezni tudtok majd, de megoszthatjátok a másutt szerzett információkat is. A klubra minden alkalommal hívunk egy-egy előadót is. Első alkalommal, 2023. március 9-én, 14:00 órakor Kovács Bálint, a Stradamus Zrt. igazgatója lesz a vendégünk, aki áttekintést ad az ESG-szabályozások jelenlegi hazai helyzetéről. A Stradamus Zrt. egyike a Budapesti Értéktőzsde által akkreditált, hét zöld finanszírozási tanácsadónak, így igazán a szakma első vonalából hallhatunk információkat.

Az esemény helyszíne a MagNet Közösségi Ház, Rekettye terme (1062 Bp., Andrássy út 98.), de annak, aki személyesen nem tud eljönni, online is közvetítjük az eseményt. 

A kérdéseitekből, hozzászólásaitokból, és az ötleteink szavazási eredményeiből fogjuk leszűrni, milyen kérdések foglalkoztatnak elsősorban benneteket, kinek milyen fázisban van/lesz szüksége a KÖVET és szakmai partnerei segítségére. 

KÖVET tagvállalatoknak ingyenes lesz a rendezvénysorozat, (még) nem KÖVET-tagoknak az első alkalom lesz ingyenes. A regisztráció minden esetben kötelező, az alábbi gombra kattintva lehetséges.

Várunk benneteket, találjuk ki együtt!

Üdvözlettel,

Ódor Zsuzsa
a KÖVET elnöke