KÖVET Körforgásos Gazdaság Klub – alakuló ülés

Szeretettel meghívom tagjainkat
a KÖVET Körkörös Gazdaság Klubjának alakuló ülésére!

Kedves Kollégák!

A hazai hulladékgazdálkodás nagy átalakulás előtt-alatt van, különös tekintettel a csomagolási hulladékokra: 2022. július 1-gyel betiltásra kerültek egyes egyszerhasználatos műanyagok (SUP- Single Use Packaging).2023. július 1-gyel az új koncessziós rendszerrel bevezetésre kerül a Kiterjesztett Gyártói Felelősség Rendszere (EPR- Extendid Producer Responsibility).2024 január 1-től lép életbe az új betétdíjas rendszer.

Szeretnénk tagjainknak segíteni a változások megismertetésével még ebben a korai szakaszban, ennek érdekében a KÖVET elindítja a „Körkörös Gazdaság Klubot”, a témában jártas meghívott szakértők közreműködésével.
A klubdélutánok tervezett forgatókönyve: szakértőink előadása, amit kérdezz-felelek blokk követ. A klubdélutánokat többször fogjuk meghirdetni az év során, a jogszabályváltozások ütemének megfelelően.

A „Körkörös Gazdaság Klubot” – első alkalommal 2023. március 16-án, 14:00 órára hirdetjük meg.

Az esemény helyszíne: Bálint Analitika Kft. 1116 Budapest, Kondorfa utca 6-8., annak, aki személyesen nem tud eljönni, online is közvetítjük az eseményt. 

Előadóink:Nagy Miklós, Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség főtitkára: „Korszakváltás a csomagolásban- a jogszabályi környezet bemutatása”Plánder Norbert, a MOHU, MOL Hulladékgazdálkodási Zrt., anyagáram és termékigazgatója: „Az egységes hulladékgazdálkodási koncesszió”

KÖVET tagvállalatoknak ingyenes lesz a rendezvénysorozat, (még) nem KÖVET tagoknak az első alkalom lesz ingyenes. A regisztráció minden esetben kötelező, az alábbi gombra kattintva lehetséges.

Hívunk és várunk Benneteket!

Baka Éva,

a KÖVET főtitkára