Energiában a pénz – Költsünk a jövőre!

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Energiában a pénz című konferenciájára, melyen a KÖVET Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj: 11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP21

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Időpont: Június 3. csütörtök, 9.30–16.00 (aznap és még 6 napig nézhető videókonferencia)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten, PC-n)

A délutáni szekcióban Herner Katalin, a KÖVET Egyesület ügyvezető igazgatója is előadást tart 14.40–15.00 Carbon-lábnyom, EMAS, fenntarthatóság és a többiek… címmel

Sok pénz szerezhető az energiafogyasztás és -kibocsátás csökkentésére.

Szálljunk be időben a jövő bizniszébe!

Korszerűsítsük energiarendszereinket pályázati forrásokból!

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető! 

 

Miről szólunk? 

Több ezer milliárd forintnyi támogatás érkezik az Európai Uniótól Magyarországra a Helyreállítási és Alkalmazkodási Alapból. Ebből a hatalmas összegből bőven jut a hazai vállalkozásoknak energiahatékonyságuk növelésére és épületenergetikájuk megújítására, korszerűsítésére. A keresletélénkülés miatt pedig óriási piac nyílik az energiahatékonysággal, épületenergetikával, megújuló energiákkal, tanácsadással, építéssel foglalkozó vállalkozások számára. Nagy lendületet ad a piac fellendülésének a lakásfelújításra adott támogatások és a társasházak, hétvégi házak energiakorszerűsítésének segítése is.  

Globális és lokális célok egyaránt irányítják a pénzek elköltését. 2050-re el kell érnünk a klímasemlegességet. Itthon a legtöbb energiát a lakóingatlanok használják el, a szén-dioxid 40 %-ának kibocsátásáért felelnek. Elsősorban ott lehet látványos eredményeket elérni. Cserére várnak a tetőszerkezetek, az építőanyagok, nyílászárók, radiátorok, világítástechnika, a hűtő és fűtőberendezések.  

 

Kiknek szólunk? 

Hasznos információkat adnak át szakértő előadóink az energiafelhasználás csökkentésében levő megtakarítási lehetőségekről és a legújabb technológiákról úgy a szolgáltatóknak, gyártóknak, mint a megrendelésben, felújításban, beruházásban gondolkodóknak. 

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

 

Fontos!

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alatt. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

 

Rendezők: BKIK és PP Konferencia Központ