FELHÍVÁS – Folytatódik a használt mobiltelefon visszagyűjtési akció

Csatlakozzon Ön és munkatársai is Jane Goodall Intézet, az Afrikáért Alapítvány, a Védegylet Egyesület és a KÖVET Egyesület közös „Passzold vissza Tesó!” című használt mobiltelefon visszagyűjtő kampányához. Célunk, hogy minél több használt készüléket vegyünk át adományként, hogy együtt megmentsük a kongói gorillákat, és segítsünk a helyi közösségek életén!

 

A kampány ideje: 2019. szeptember 22 – november 22.

A kampány helyszíne: országos

 

Kik vehetnek részt a kampányban?

Mindenki, akinek szándékában áll a kampány ideje alatt használt mobiltelefonokat visszagyűjteni. Várjuk KÖVET tagvállalatok, intézmények, vállalatok, önkormányzatok, magánszemélyek, civil szervezetek, társasházak jelentkezését.

 

Hogyan csatlakozhat?

A kampányhoz ingyenes regisztrációval lehet csatlakozni.

Regisztrálni itt lehet

A csatlakozást követően egy online információs csomagot küldünk minden jelentkezőnek, melynek tartalma: általános tudnivalók,  kinyomtatható plakát több méretben, feliratok a visszagyűjtő dobozra.

 

Mit kell tennie annak, aki csatlakozik?

Nem kell mást tennie, mint a megküldött tájékoztató anyagok alapján kihelyezni egy erre a célra készített dobozt, és elérni, hogy a kampányban részt vevő vállalat, intézmény, szervezet tagjai, munkatársai minél több, már nem használt és adatmentes mobiltelefont dobjanak bele adományként. A kampány végén a doboz tartalmát postai úton el kell juttatni a begyűjtő szervezetnek.

 

Mit kap, aki leadja a mobilját?

  • A kampányban résztvevő – a munkavállalók számának arányában – legeredményesebb nagyvállalat Csimpánz Örökbefogadást kap ajándékba az intézet programjának keretében:  Csimpánz Örökbefogadási Program.
  • A kampányban résztvevő – a munkavállalók számának arányában legeredményesebb intézmény / szervezet és kisvállalat egy vezetett szakmai előadást kap ajándékba a Jane Goodall tanösvényen, a Hármashatár hegyen.
  • A kampányban résztvevő legeredményesebb gyűjtő kis- és nagyvállalat, intézmény /szervezet egy-egy 2 órás Zöld Iroda képzést kap a KÖVET Egyesület szervezésében.

Minden részt vevő szervezet elektronikus oklevelet kap a kampány végén és egy beszámolót a kampány eredményeiről, valamint minden résztvevő szervezet neve felkerül a kovet.hu honlapjára.

 

Hogyan támogathatja a kampányt?

Pénzadományát juttassa el a Jane Goodall Intézet részére! Az adományozásról részletesen itt tájékozódhat. A szervezet adományigazolást állít ki minden átutalt összegről.

 

Csatlakozzon Ön is, és gyűjtsünk vissza minél több használaton kívüli mobiltelefont!

További információ a kampányról: www.kovet.hu / info@kovet.hu / +36 20 246 9541; +36 20 399 3275

Ha nem gyűjtesz akkor egy nyílt gyűjtőponton bedobhatod a használt készüléked:

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1z3wuSJYEhNkQGBP8F0A7W75-CnB7o4gw&ll=47.10524176418127%2C19.156872349999958&z=8

A kampány szakmai partnere az EMLA Környezeti Management és Jog Egyesület. www.emla.hu