Klímaváltozás kerekasztal beszélgetések 3. – magyar klímaválasz

A KÖVET Egyesület szeretettel meghívja Önt a

Klímaváltozás kerekasztal – magyar klímaválasz

című rendezvényre,

 amely egy 3 programból álló beszélgetés-sorozat harmadik, záró eseménye

 

A klímaváltozással kapcsolatos tények és trendek, majd a globális megoldások megvitatása után a kerekasztal sorozat harmadik,

egyben záró rendezvényén a hazai megoldásokat vesszük górcső alá.

Időpont: 2020. március 24. 17 óra

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest, Andrássy út 98.

Témafelvetés: Magyar klímaválasz – magyarországi lehetőségek, megújuló és innovatív technológiák, pályázati lehetőségek, energiahatékonysági intézkedések finanszírozása, HETES projekt a KÖVET Egyesülettel

Moderátor: Doró Viktória, Zöld Toll díjas újságíró, a ReCity Magazin főszerkesztője

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, minden eseményünkre. Kérjük, regisztráljanak az alábbi linken!

A helyszínen kihelyezett becsületkasszában hozzájárulhat a szervezés költségeihez.

 

Beszélgetőpartnerek:

 

  • Grandpierre Attila – az MTA köztestületének tagja. Fő kutatási területe a naptevékenység eredete, az ember és a világegyetem kapcsolata. Író, költő, zenész, énekes.

 

  • Dr. Trenyik Tamás – a KÖVET Egyesület senior projektmenedzsere. Gazdasági agrármérnök, környezetvédelmi szakmérnök, hulladékgazdálkodási szakember. 

 

  • Prof. Dr. Kerekes Sándor – az MTA doktora, a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar Doktori Iskolájának vezetője. A Budapesti Corvinus Egyetem Emeritus Professzora. 

 

  • Jónás László – a Lokalizáció Kft. ügyvezető igazgazója, pénzügyi szakember. Végzettségét tekintve közgazdász. Elkötelezett az innovatív és fenntartható finanszírozási megoldások irányában.

 

  • Hetesi Zsolt – fizikus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar tudományos főmunkatársa, óraadó az ELTE TTK-n. Szakterülete az energetikai modellezés és fenntartható rendszerek kutatása, emellett ökológiai elveken alapuló gazdaságot működtet vidéken.