LIFEproETV projekt

LIFEproETV projekt a KÖVET Egyesülettel

 

2020. szeptember 1-jén indult a LIFEproETV című nemzetközi projekt, melyben lengyel vezető partnerrel, konzorciumi tagként vesz részt a KÖVET Egyesület. Feladatunk, hogy az ETV (Environmental Technology Verification) hitelesítési rendszer magyarországi megismertetésében és elterjesztésében aktívan részt vegyünk.

 

Az említett LIFE pályázatban elsőként a hazai, innovatív környezeti technológiákat kínáló kis- és középvállalkozásokat kell bevonnunk egy ETV-vel kapcsolatos kérdőív kitöltésébe. A kérdőív az alábbi linken érhető el:

 

Ezzel párhuzamosan megszólítjuk az innovatív környezeti technológiákat kereső szervezeteket is: kis-, közép- és nagyvállalatokat, önkormányzatokat, közműszolgáltatókat is. Ha az Ön szervezete ezen csoportok egyikébe tartozik, kérem segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével:

 

Egyúttal vállalkozásfejlesztést és támogatást végző szervezeteket is megkeresünk a kérdőíves kutatással, tőlük az alábbi linken várjuk a válaszokat:

 

A kérdőív egy adott pontján rövid leírást találnak magáról az ETV hitelesítési rendszerről. A kitöltés körülbelül 10 percet vesz igénybe. Kitöltési határidő: 2021. március 31. A kitöltésben döntéshozó személy részvételére számítunk az alábbi területekről: kutatás-fejlesztés, termék management, marketing kommunikáció, sales. További információ: Györki-Vincze Katinka projekt koordinátor,  gyorki@kovet.hu címen. Segítségüket előre is köszönjük!

A projekt honlapja: https://lifeproetv.eu/hu/kezdolap/