Meghívó jövőképzésre

A székelyudvarhelyi Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért és a budapesti KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért tisztelettel meghívja Önt egy gondolatébresztő workshopra 2022. július 5-én 11:00 órától (budapesti idő szerint 10:00 órától) a Civitas Alapítvány székhelyére (Székelyudvarhely, Solymossy utca 29.), illetve az online térbe, ha nem tud ideutazni.

Meghívott előadónk, Herner Katalin, a KÖVET Egyesület ügyvezető igazgatója, aki izgalmas témáról beszél nekünk: milyen intézkedéseket hoznak a magyarországi vállalatok a fenntarthatóság érdekében. Tanulhatunk-e tőlük, van-e a tarsolyukban a romániai gazdasági viszonyokban is használható eszköz?

Elengedhetetlen, hogy a munkavállalók és döntéshozók megfelelő ismeretanyaggal rendelkezzenek a fenntarthatóság témakörében bármilyen területen is végezzék a munkájukat. Képesnek kell lenniük rendszerszinten szemlélni a környezet, a társadalom és a gazdaság viszonyát, mert ez az előfeltétele a problémák megoldásának. A vállalkozói réteg egyre inkább érintett a fenntartható fejlődés, globális felmelegedés, kibocsátások mérséklése terén. Erősíteni kell bennük azt a meggyőződést, hogy felelős magatartással lehet elősegíteni a fenntarthatóság megvalósulását, amely mind környezeti, mind gazdasági előnyökkel, megtakarításokkal jár.

Részvételi szándékát kérjük jelezze itt: https://forms.gle/r26GpTsyCCgAoytd8

A rendezvényre a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program (2022) keretében kerül sor, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. kezelésében.

Az online bejelentkezők számára az előadás a következő linken érhető el: https://us02web.zoom.us/j/86325257287