Támogatási formák

 

ADOMÁNYOZÁS
 
A KÖVET Egyesület küldetése, hogy hozzájáruljunk, hogy gyermekeink, unokáink egy jobb és fenntarthatóbb világban élhessenek. Ennek érdekében a tagvállalatainkat felelősebb, fenntarthatóbb működésre igyekszünk ösztönözni, segítjük őket ennek elérésében.
 
Fontosnak tartjuk a fiatalabb nemzedékek szemléletformálását, oktatását, hiszen egy napon ők fognak beülni a vállalatvezetői székekbe, ők hoznak majd a környezetre, a társadalomra hatást gyakorló döntéseket.

Amennyiben egyetért céljainkkal, kérjük, támogassa működésünket adományával!

A KÖVET Egyesület közhasznúsági státuszának köszönhetően – a Civil Törvény (2011. évi CLXXV. törvény) alapján – jogosultak vagyunk vállalati pénzbeli adományok fogadására. Az adományt költségként el tudja számolni a gazdálkodó szervezet, sőt ha többéves tartós támogatásra köt velünk szerződést, akkor a törvény előírásai szerint a támogató szervezet – a társasági adó alanya- jogosult az adományhoz kapcsolódó adókedvezmény érvényesítésére is (20+20%). Készek vagyunk több évre szóló szerződés megkötésére, de szívesen fogadunk egyszeri adományokat is.

Támogatott szervezetként az adományról kedvezményre jogosító igazolást adunk, amelynek birtokában a támogató a hatályos és rá vonatkozó szabályok szerint adó, illetve adóalap csökkentő kedvezményt számolhat el.

Kérjük, keresse meg kérésünkkel a vállalati illetékest, és tájékoztassanak bennünket, ha készek együttműködésre, illetve keressenek, ha kérdésük lenne.

Amennyiben a vállalat vezetősége úgy dönt, hogy a KÖVET Egyesületet támogatja és hozzájárul, ez esetben mi hírt adunk erről a tagjainknak szóló hírlevelekben és közösségi felületeinken.

Támogatással kapcsolatban kérjük keresse Bíró Imola kommunikációs vezetőnket!  (+36203172389, biro@kovet.hu)

Számlaszámunk: (HU93) 1620 0106 -1158 2522 – 0000 0000  Magnet Bank 

Köszönjük támogatását!