5. ESG KÖVET Klub

Olvasd el beszámolónkat az 5. ESG KÖVET Klubról!

2024. április 3-án rendeztük meg az 5. ESG klubunkat a EUROAPI Hungary Kft. budapesti Tó utcai telephelyén.

Elsőként Herner Katalin, a KÖVET Egyesület ügyvezetője köszöntötte a Klub résztvevőit, majd Gábris Bernadette, az EUROAPI Hungary Kft. kommunikációs és külső kapcsolatok vezetője mutatta be a vállalatot röviden.

Őt követte előadásával Kapuiné Nagy Erzsébet, az EUROAPI környezetvédelmi osztályának vezetője. Bemutatta, hogy egy multinacionális nagyvállalatként, milyen stratégiai tervezésre, és összehangolt munkára van szükség ahhoz, hogy meg tudjanak felelni a törvényi kötelezettségnek az ESG jelentés elkészítése során. A EUROAPI már 2021 óta elkezdte kidolgozni az ESG stratégiáját, így széleskörűen tudta bemutatni a jógyakorlatait.

A Klub második előadója Székács Gyula, a Greenpact Kft. fenntarthatósági szakértője volt, aki az ESRS alapú fenntarthatósági jelentés készítésről tartott előadást, melyben összehasonlította a GRI és az ESRS alapú jelentéseket, kiemelve a főbb hasonlóságokat és különbségeket.A délután nagyon sikeres volt, az értékes információk mellett nagyszerű lehetőséget biztosított új kapcsolatok kialakítására, valamint a meglévő kapcsolatok elmélyítésére.

Köszönjük a EUROAPI Hungary Kft.-nek a vendéglátást és a remek helyszín biztosítását, a résztvevőknek pedig, hogy eljöttek és megosztották egymással értékes gondolataikat. Találkozzunk a következő ESG Klubon!

Időpont: 2024. április 3. (14:00-16:00) szerda
Helyszín: EUROAPI Hungary Kft. (1045 Budapest, Tó utca 1-5.)

Előadók:

  • Kapuiné-Nagy Erzsébet, környezetvédelmi vezető, EUROAPI Hungary Kft.,
  • Székács Gyula, Greenpact fenntarthatósági szakértő.

Kedves Tagvállalati Képviselők, Fenntarthatóság Mellett Elköteleződött Érdeklődők!

Tavaly indult, és immáron az 5. ESG Klub ülésünket szervezzük. Ezzel is az a célunk, hogy a tagvállalatainknak támogatást tudjunk biztosítani a küldetésünknek megfelelően olyan témákban, amelyek aktuálisak, „forrásban vannak”.

Az ESG-t tipikusan ilyennek ítéljük  – a körkörös gazdaság mellett- .

Az eddigi négy klubrendezvényünk látogatottsága, az előadások színvonala azt erősítette, hogy ezt folytatnunk kell.

Ezúton meghívunk Benneteket az 5. Klub ülésünkre, amit 2024. április 3-án, az Euroapi Hungary Kft., 1045 Budapest, Tó utca 1-5. helyszínen tartunk.

Az előadóink egy multinacionális cég leányvállalata és egy hazai nyrt. képviselőjeként és a téma hazai szakértőjeként avatnak be az ő tapasztalataikba és munkamódszerükbe.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

KÖVET tagvállalatoknak ingyenes a rendezvény, (még) nem KÖVET-tagoknak a részvételi díj: 20 000Ft. A regisztráció minden esetben kötelező, az alábbi gombra kattintva lehetséges.